Direct la continutul paginii »

Elian Solutions SRL

Alege eficiența. Ia-ți elan cu Elian!

Companie recomandata de e-oferta.ro
 • Produse excelente
 • Servicii de exceptie
 • Cele mai bune preturi

Bucuresti,

judeţul

B

30.208

ELIAN Solutions este o companie care implementează soluţia ERP Microsoft Dynamics NAV.  Dynamics NAV este un ERP produs de către Microsoft, numărul unu în lume în materie de software.

Un ERP înseamnă să cunoşti cu exactitate situaţia stocurilor, a creanţelor şi datoriilor, să îţi poţi previziona cash-flow-ul, să poţi urmări producţia, centrele de cost şi multe altele... înseamnă să ştii cu adevărat ce se întâmplă cu afacerea ta.

Însă un ERP nu se implementează singur. E nevoie de o echipă de implementare cu experienţă, care să ştie la perfecţie atât produsul cât şi nevoile mediului de afaceri. Şi aici intervenim noi.


Pentru a verifica standardele de calitate după care compania noastră se ghidează, poţi descărca un model detaliat de analiză a cerinţelor informaţionale - pentru o companie din domeniul distribuţiei, model care a stat la baza unei implementări de succes realizate de către ELIAN Solutions.


  Elian-solutions-srl
  ERP Microsoft Dynamics NAV - Microsoft Dynamics Nav (Navision) este un software ERP special creat pentru firmele aflate în continua dezvoltare, ce au nevoie de ...
  1. 2

Contacteaza compania Elian Solutions SRL

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Elian Solutions SRL