Direct la continutul paginii »

Editura STAR TIPP / Agentia de publicitate ECOUL / Depozit Arhive CRONOS - Tipografia SATipografie, Editura STAR TIPP, Agentia de publicitate ECOUL, Depozit Arhive Particulare CRONOS, intr-un cuvint Tipografia S.A., fondata in 1970, reinfiintata in 1992 ca societate cu capital integral privat, la ora actuala detine un capital social de 296 100 lei. Experienta Tipografia S.A., cu o traditie de 35 de ani in domeniul tipografic, cu o mostenire lasata de la o generatie la alta de catre specialisti, cu o dotare moderna si preocuparea de implementare a unui management al calitatii ce acopera toate serviciile din domeniu, are argumente solide pentru a garanta calitatea produselor sale. Societatea beneficiaza de specialisti in domeniu si este organizata pe departamente.


Echipele de designeri, tehnoredactori, tipografi-tiparitori si legatori, intr-un cuvant specialistii de care dispunem, vor da cu siguranta masura calitatii si profesionalismului.Totul este un proces care trebuie sa decurga perfect, fara neintelegeri, fara greseli pe parcursul procesului de tiparire. Mai pe scurt, in domeniul tipografic trebuie sa fii profesionist 100% , altfel nu rezisti pe piata. Tipografie, Editura STAR TIPP, Agentia de publicitate ECOUL, Depozit Arhive Particulare CRONOS, intr-un cuvint Tipografia S.A


    * Acestia suntem NOI!
    * Vindem pentru ca avem ce cu  profesionalism!
    * Locatia noastra este in Slobozia Str. Filaturii nr. 3, Jud. Ialomita, Tel. 0243 231 888
    * De cat timp suntem pe piata? De peste 35 de ani!
    * De cand vindem online? De ceva vreme!
    * Care este echipa noastra? De peste 40 de oameni, specialisti si mari profesionisti!

Echipa TIPOGRAFIA S.A.

 

Adresa noastra la Editura Star TIPP:                        
Str.Rovine, Bloc 10, Ap.1, Slobozia                              
Cod 920084,Jud. IALOMITA    

Adresa la sediul TIPOGRAFIA S.A.:
Str. Filaturii nr.3, Coc 920049Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Editura STAR TIPP / Agentia de publicitate ECOUL / Depozit Arhive CRONOS - Tipografia SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Editura STAR TIPP / Agentia de publicitate ECOUL / Depozit Arhive CRONOS - Tipografia SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Editura STAR TIPP / Agentia de publicitate ECOUL / Depozit Arhive CRONOS - Tipografia SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

42.170Produse

    1. 2