Direct la continutul paginii »

Editura Gramar SRLFondata acum mai bine de 16 ani, in anul 1994, Editura GRAMAR a reusit sa supravietuiasca si in aceste zile grele pentru cultura romaneasca.

Pornita la drum cu dorinta de a onora traditia istoriei slovelor care cuprinde nenumarate momente de stralucire, Editura Gramar continua seria reproducerilor de succes a operelor literaturii romanesti si mondiale deopotriva.


Pentru prezentarea valorilor literaturii universale de la origini si pana astazi a fost creata colectia Biblioteca Ideala - Mondero devenita Biblioteca Ideala - Gramar pe baza unui program cuprinzand diverse opere, atent elaborate sub supravegherea academicianului, profesorului, criticului, editorului Dan Grigorescu si continua cu diverse opere de larga circulatie mondiala, lucrari deosebite pentru o lectura placuta si utila.

Un loc aparte in biblioteca Gramar il au cartile pentru copii. Numarul mare de lucrari, de altfel capodopere ale literaturii romanesti, si nu numai, a facut ca Editura Gramar sa-si asume raspunderea pentru continuarea acestui proiect, util pentru cei mici si cei mari deopotriva, dezvaluirea izvoarelor traditionale in procesul de educare a tinerelor generatii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Editura Gramar SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Editura Gramar SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Editura Gramar SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.116