Direct la continutul paginii »

Dream Dance SRLCurs incepatori: in cadrul acestui curs se pun bazele pregatiri in domeniu. Se invata primii pasi de baza, se corecteaza tinuta (pozitia corpului si a picioarelor), se insista pe intelegerea muzicii si a ritmului specific fiecarui dans. Semestrial copiii participa la cel putin un spectacol, cu locatii deosebite si organizat la un nivel foarte ridicat Sala de teatru G.A. Petculescu - Reşiţa, Restaurant Nord Gaşpar - Caransebeş ).

Inca de la inceput, Şcoala de dans Dream dance si-a propus sa ofere o alternativa corecta tuturor, de la cei incepatori pana la avansati, respectand valoarea,performanta si dorinta fiecarui sportiv.

In acest sens, dorim sa va facem cunoscuta paleta de dansuri care se cuprind in domeniul dans sportiv.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dream Dance SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dream Dance SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dream Dance SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.405