Direct la continutul paginii »

Dolphin Travel & Events SRLIndiferent unde doresti sa calatoresti, in interes de afaceri sau doar pentru relaxare, serviciile creative si personalizate ale agentiei Dolphin Travel & Events vor transforma calatoria ta intr-o experienta placuta si lipsita de grijile cotidiene.


Personalul nostru experimentat va face in asa fel incat sa economisesti timp, efort si bani, indiferent de durata sejurului tau, sau de distanta pana la destinatia aleasa.

Pentru cei care doresc sa organizeze conferinte, intilniri ale oamenilor de afaceri, diferite evenimente in Constanta sau in tara ori calatorii care sa rasplateasca munca angajatilor sau a unor parteneri de afaceri, noi oferim servicii la un inalt standard de profesionalism.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dolphin Travel & Events SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dolphin Travel & Events SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dolphin Travel & Events SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.381