Direct la continutul paginii »

Dolas Credit Center SRLDOLAS este o companie profesionista, formata din personal calificat in domeniul achizitiilor publice-pentru autoritati contractante si a comertului cu ridicata-pentru clienti persoane fizice si juridice care doresc fie consultanta pentru achizitii viitoare, fie un furnizor profesionist pentru urmatoarele achizitii.

Societatea ofera servicii de consultanta manageriala specializate in domeniul achizitiilor publice si private, reprezentand astfel un ajutor pertinent si profesionist participantilor la viata economica si implicit la mediul de afaceri national si international.

Obiectivul dupa care ne ghidam activitatea este cunoasterea detaliata a pietei si raspunsul cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale conditiilor economice actuale, respectiv a clientilor nostri. Ne propunem si reusim sa oferim solutii si variante la preturi si tarife competitive, fara a face rabat la conditiile de calitate impuse.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dolas Credit Center SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dolas Credit Center SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dolas Credit Center SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.929