Direct la continutul paginii »

Delta Adventures SRLHotelul Egreta a fost deschis in toamna anului 2002 si a luat numele unei pasari denumita egreta , locul de aplasare a hotelului fiind foarte aproape de colonia acestor specii.

Este situat in satul Dunavatu De Jos unde se poate ajunge cu auto, inclusiv cu masina, un sat de pescari cu etnii diferite lipoveni , romani , rusi , ucrainieni , haholi.


Hotelul Egreta a fost deschis in toamna anului 2002 si a luat numele unei pasari denumita egreta , locul de aplasare a hotelului fiind foarte aproape de colonia acestor specii.

Pentru buna desfsurare a tuturor activitatilor va sta la dispozitie personalul hotelului care este pregatit sa raspunda celor mai exigente solicitari.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Delta Adventures SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Delta Adventures SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Delta Adventures SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.963