Direct la continutul paginii »

Dalim PromoImportator direct de textile promotionale, atat din China cat si din Europa. 

Pe siteul nostru puteti gasi o gama larga de: tricouri simple si polo, camasi, hanorace, jachete, veste, sepci, palarii.

Prdusele pot fi personalizate la cerere in ateliere proprii prin serigrafie, transfer termic, print digital si broderie.

Daca sunteti in cautarea unor tricouri personalizate atunci acesta este in mod cert locul de unde sa le achizitionati, de aici de pe site-ul nostru.

De ce sa ne alegeti pe noi si nu pe altii? Motivul este simplu. Oferim produse personalizate de cea mai buna calitate si tratam fiecare comanda cu profesionalism si rigurozitate, dar si in momentul in care veti receptiona comanda veti vedea ca toate acestea nu sunt doar simple cuvinte ci obiective care se vad materializate prin munca noastra. Asadar de abia asteptam sa ne deveniti client si sa pornim o colaborare pe termen lung incununata cu succes.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dalim Promo se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dalim Promo in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dalim Promo, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Dalim Promo


9.836