Direct la continutul paginii »

Dad Expertise SRLCultura organizaţională conţine ca elemente esenţiale un set de credinţe, valori şi norme comportamentale ce reprezintă platforma de bază privind percepţia salariaţilor asupra a ceea ce se întâmplă în organizaţie, ceea ce este dorit şi acceptat şi ceea ce reprezintă o ameninţare. Valorile reprezintă repere ale modului de lucru.

Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostri ce au nevoie, la locul si momentul potrivit, in cel mai profesionist mod, prin training, consultanta si management performant. DAD Expertise isi propune sa devina un punct de reper al dezvoltarii economice, sociale si culturale la nivel local si regional.

Credem in dezvoltarea de parteneriate bazate pe incredere si competenta. Sustinem angajatii in atingerea obiectivelor prin motivare si spirit de echipaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dad Expertise SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dad Expertise SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dad Expertise SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.242