Direct la continutul paginii »

D & T Auto Best SRLcoala de soferi D&T AUTO BEST va ofera urmatoarea gama de servicii:

Plan invatamant categoria B:
24 ore de teorie care se sustin intr-o sala de clasa dotata cu mijloace didactice moderne (videoproiector cu ecran de proiectie,soft si retea de calculatoare asemanator examen politie, video, tv, scheme, machete) structurate astfel:
16 ore Legislatie rutiera si specifica;
4 ore Conducere Preventiva si ecologica;
2 ore Prim ajutor;
4 ore Cunoasterea si intretinerea autovehiculelor.
30 ore Conducerea autovehiculului pe autoturisme Volkswagen golf, Volkswagen bora, Daewoo Cielo, Dacia 1310.
Laborator psihologic - scoala;
Dosarul complet il va depune la politie cursantul in vederea programarii pentru a sustine examenul de obtinere a Permisului de Conducere;
Prezentarea la examen - auto in ziua de examen se achita numai de cursantii care promoveaza sala;
Scoala de soferi D&T AUTO BEST efectueaza ore de practica a conducerii autovehiculului functie de programul cursantului.

Scopul nostru este sa oferim servicii de cea mai inalta calitate, astfel incat cursantii sa fie foarte bine pregatiti, atat teoretic cat si practic, sa poata obtina permisul de conducere si sa conduca fara emotii intr-un trafic din ce in ce mai aglomerat.

Spre deosebire de bunurile materiale care pot fi testate chiar inainte de a fi cumparate, serviciile au dezavantajul ca nu pot fi apreciate decat la sfarsitul prestarii lor. Pentru a inlatura acest dezavantaj, am implementat un sistem de asigurare al calitatii prin care monitorizam procesul de invatare de la inceput pana la sfarsit, eliminand riscul ca la finalul scolii sa nu obtinem rezultatele asteptate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale D & T Auto Best SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre D & T Auto Best SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii D & T Auto Best SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.231