Direct la continutul paginii »

CutiiAutomate SRLVa oferim cele mai bune servicii de reparatii si intretinere a cutiilor de viteza automate pentru toate tipurile de masini europene, americane si japoneze.

Noi avem grija de cutia automata sa functioneze in conditiile normale in functie de cerintele si pretentiile dumneavoastra de la masina pe care o detineti. Calitatea serviciilor noastre este garantata de profesionalismul personalului specializat in strainatate si de garantia oferita pt reparatiile prestate.

In prezent lucram in parteneriat cu mai multe firme de reparatii cutii automate din Germania si America de unde asiguram piesele, documentatia, sculele si aparatura necesara desfasurarii activitatii inclusiv specializariile personalului calificat. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal pentru rezolvarea problemei imediata in afaceri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale CutiiAutomate SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre CutiiAutomate SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii CutiiAutomate SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.917