Direct la continutul paginii »

Clinica NovaAmeteala a devenit un fenomen de care sufera o mare parte a populatiei, depasita in statisticile internationale doar de migrene si de dureri de cap. Ea nu este insa o boala. Ameteala este generata de disfunctionalitati ale organismului, de natura senzoriala. Ameteala poate aparea pe fond de oboseala, stres, scaderea glicemiei, la orice varsta si in orice moment al zilei. Astfel, in cazul unei ameteli cauzele pot fi multe, precum: anemia, tensiunea oscilanta, diabetul zaharat sau bolile febrile, dar si de suprasolicitari nervoase, cure de slabire, atacuri de panica etc.
Pentru a scapa de vertij, ameteala, sindrom Meniere dar si de probleme ORL, apelati cu incredere la noi. Suntem o clinica privata ce va asteapta cu bratele deschise. Preturi bune si servicii de calitate, asta va putem oferi cu siguranta.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Clinica Nova se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Clinica Nova in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Clinica Nova, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

7.981