Direct la continutul paginii »

Cipri Electrik Impex SRLFirma noastra vine cu propuneri si o noua abordare a proiectelor in constructii, oferind solutii complete pentru realizarea cu succes a investitiilor dumneavoastra.


Societatea beneficiaza de aportul unei echipe creative tinere si ambitioase, ce se specializeaza in diverse domenii dintre care enumeram : elaborarea de proiecte complete de instalatii electrice si proiecte de design de interior.


Echipa noastra isi propune rezolvarea in cele mai bune conditii a problemelor pe care le intalniti pe parcursul realizarii unei constructii, incepand de la schitarea instalatiei pana la executia lucrarii.


Am identificat pentru dumneavoastra aceste probleme ca fiind legate de :

  • TIMP
  • BUGET
  • CALITATEA EXECUTIEI LUCRARILOR
  • ESTETICA SPATIILOR CALITATEA LOCUIRIIContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cipri Electrik Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cipri Electrik Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cipri Electrik Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.540