Direct la continutul paginii »

Christine Valmy SRLIn 1965, doamna Christine Valmy a infiintat firma Christine Valmy Inc. ce acopera activitatea de ingrijire profesionala in saloane de frumusete, crearea mai multor linii de produse de tratament cosmetic dar si a unei linii de echipamente tehnice specializate.
In 1966, a deschis la New York prima sa scoala de estetica, machiaj, manichiura, astazi functionand numeroase scoli Christine Valmy in S.U.A, Canada, Japonia, Romania, India, Pakistan Columbia, Jamaica, etc.

Scoala Christine Valmy functioneaza in Romania din anul 1991, numarandu-se printre cele peste 100 de scoli Christine Valmy din lume.

20000 de absolventi in 20 de ani de activitate!
Pana in prezent, aici au fost pregatiti peste 20000 de absolventi in meseriile: cosmetician, coafor, tehnician maseur, manichiurist-pedichiurist, machiaj, asistent manager, respectiv tot ceea ce presupune prestari servicii de tip salon de frumusete.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Christine Valmy SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Christine Valmy SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Christine Valmy SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.844