Direct la continutul paginii »

Blue Point It Solutions SRLZIARUL FINANCIAR (ZF) este brand-ul de referinţă al presei de business din România. Din 1998 pe piaţa românească, ZF oferă cititorilor informatie de business precisa, credibila si in timp real.

Zilnic reflecta in paginile sale si pe zf.ro cele mai relevante evenimente din economie anticipand tendintele prin analize şi articole de opinie.

Editia print a ziarului, zf.ro împreună cu anuarele, suplimentele şi evenimentele ZF, fac din ZIARUL FINANCIAR un brand de media complet, un instrument indispensabil oamenilor din business-ul romanesc si o sursă esenţială de informaţii şi interpretări pentru manageri, oameni politici, investitori şi antreprenori.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Blue Point It Solutions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Blue Point It Solutions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Blue Point It Solutions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.802