Direct la continutul paginii »

Biatrans Import Export SRLSC Biatrans Import Export SRL este o firma cu capital privat, infiintata in 2006 si care are ca obiect principal de activitate transportul intern si international de marfa.


Va oferim cu promtitudine solutii rapide si eficiente la cererile dumneavoastra. Veti afla ca personalul Biatrans Import Export este atent la exigentele Dvs. de transport, indiferent de natura sau dimensiunea comenzii efectuate, fie ca aveti de expediat un colet sau un camion complet.

Va temeti pentru conditiile de transport? Nu este nevoie. Pe intreg parcursul transportului marfa dumneavoastra este asigurata, astfel incat dumneavoastra puteti fi siguri de siguranta in care aceasta se afla.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Biatrans Import Export SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Biatrans Import Export SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Biatrans Import Export SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.