Direct la continutul paginii »

Basarabia Trans SRLBasarabia Trans va ofera servicii de transport intern si international cu mijloace proprii sau inchiriate, cu urmatoarele caracteristici:

- incarcari exclusive sau grupaje cuprinse intre 100 kg si 40 tone
- suport informational
- posibilitatea de a se opta pentru vehicole cu masa cuprinsa intre 1.5 – 40 tone

Semiremorci prelate: normale, mega si mega XL
Basarabia dispune de un parc de prelate de ultima generatie, dotate cu toate sistemele de siguranta necesare, ce pot fi incarcate lateral, cat si prin decopertare, cu pod rulant sau macara. Toate camioanele sunt dotate cu sistem de ghidare GPS si supraveghere prin satelit.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Basarabia Trans SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Basarabia Trans SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Basarabia Trans SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.677