Direct la continutul paginii »

Bardrom Security SRLIn perioada 01.11.2010 - 31.10.2013 S.C. BARDROM SECURITY S.R.L., in parteneriat cu S.C. ANDIRIVAC. S.R.L. Galati, ASOCIATIA ROMANA PENTRU SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA Bucuresti si S.C. MISO S.R.L. Craiova implementeaza proiectul cu titlul „Flexibilitate organizationala, functionala si de ocupare - conditii decisive pentru dezvoltarea economica a intreprinderilor”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - „Investeste in oameni!”, contract POSDRU/81/3.2/S/51194.

A luat fiinta in decembrie 2004 avand ca obiect principal de activitate: FORMAREA PROFESIONALA A ADULTILOR. Incepand cu februarie 2005 a derulat cursuri de calificare pentru meseria de agent paza si ordine, astfel ca pana in momentul de fata au obtinut certificate de calificare in meseria mai sus mentionata peste 1800 de persoane.
* Incepand cu anul 2006, in urma autorizarii, desfasoara cursuri de perfectionare in domeniul securitatii si sanatatii in munca, nivel de baza (40 ore) si nivel mediu (80 ore), iar din anul 2008 este autorizata sa organizeze cursuri de perfectionare pentru manager al sistemului de management de mediu.
* Din anul 2010 suntem in masura sa desfasuram cursuri de calificare in meseria de coafor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bardrom Security SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Bardrom Security SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bardrom Security SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.473