Direct la continutul paginii »

Babol Exim SRLBABOL EXIM S.R.L. este o societate comerciala producatoare si distribuitoare de incaltaminte din PVC, infiintata in anul 1995, cu sediul in Bucuresti.

Societatea Babol Exim,producator si distribuitor PVC si importator incaltaminte,este unic distribuitor al firmei de incaltaminte Ziley - Turcia,unul dintre cei mai renumiti producatori din Europa.

De asemenea, comercializam articole marca GEZER si o gama variata de incaltaminte sport si papuci de casa importata din China .

Din luna mai 2005, produsele noastre pot fi gasite si in Hypermarket-urile CORA ,CARREFOUR si SELGROS.

De asemenea produsele au fost incluse in catalogul Babol.ro poate fi comandat prin e-mail.

 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Babol Exim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Babol Exim SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Babol Exim SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Babol Exim SRL


34.430Produse

    1. 2