Direct la continutul paginii »

Aviroms Rent a Car SRL - AVISAvis Romania este o divizie a Avis Europe Plc., cea mai buna companie de inchirieri de masini din Europa, Africa, Orientul Mijlociu si Asia, cu mai mult de 30 de ani experienta in domeniul inchirierilor de masini.

Avis Romania a luat fiinta in anul 1994, fiind astazi prezenti cu 15 birouri de inchiriere in 9 orase din tara si avand o flota de peste 600 de autoturisme noi, de diferite marci si modele.

Avis Romania ofera urmatoarele servicii:

- inchirieri de autoturisme fara sofer pe termen scurt si mediu in Bacau, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu, Targu Mures si Timisoara
- inchirieri de autoturisme cu sofer  - Avis Chauffeur Drive
- inchirieri de autoturisme pe termen lung, in sistem leasing operational
- rezervari in reteaua internationala Avis
- emiterea de vouchere (electronice) preplatite pentru inchirierile in strainatateContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aviroms Rent a Car SRL - AVIS se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Aviroms Rent a Car SRL - AVIS in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aviroms Rent a Car SRL - AVIS, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Aviroms Rent a Car SRL - AVIS


37.041