Direct la continutul paginii »

Astradriving SRLChiar daca scoala de soferi Astradriving nu este cea mai mare din Timisoara, nu are cele mai multe masini sau instructori, dorim sa asiguram clientii nostri de calitatea cursurilor si de seriozitate in pregatirea lor pentru examen, lucruri care se reflecta in procentul ridicat de cursanti care au promovat examenul din prima incercare.


Scoala de soferi ASTRADRIVING Timisoara va ofera cursuri de pregatire teoretica si practica in vederea obtinerii permisului de conducere pentru categoria B.

Pentru pregatirea teoretica dispunem de o sala de legislatie dotata cu panouri explicative, semafoare, aparatura audio-video, si calculatoare pentru verificarea cunostintelor prin rezolvarea chestionarelor de legislatie rutiera. Profesorul de legislatie rutiera, in cadrul pregatirii teoretice, preda cunostinte de:

legislatie rutiera
masuri de prim-ajutor
conducere preventiva
mecanica/cunoasterea automobilului
conducere ecologica.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Astradriving SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Astradriving SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Astradriving SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.826