Direct la continutul paginii »

Anacapri Travel SRLAsigurarea medicala de calatorie in strainatate TURIST poate fi incheiata numai de persoanele fizice de cetatenie romana, avand domiciliul stabil sau rezidenta in Romania si care efectueaza o calatorie in afara granitelor Romaniei


- Conform destinatiei finale mentionata pe polita de asigurare, raspunderea maxima a societatii RAI este dupa cum urmeaza:
- pentru tarile din spatiul Schengen: 50.000 EURO
- pentru Elvetia: 30.000 EURO;
- pentru tarile limitrofe: 5.000 EURO;
- pentru alte destinatii, conform optiunii Asiguratului: 10.000 EURO sau 30.000 EURO.
- urgentele stomatologice, sunt acoperite pana la maximum 200 EURO.


Statiunea Cap Aurora este cea mai mica unitate turistica care poate fi denumita statiune, de regula fiind inclusa in Jupiter de catre majoritatea lucrarilor de specialitate si in ofertele agentiilor de turism. Pozitia particulara pe care o are ii confera un farmec unic pe litoralul romanesc.Este situata pe o peninsula cu aspect de promontoriu care iese in mare spectaculos in contrast cu nota dominanta a litoralului nostru de intindere neteda fara golfuri si peninsule.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Anacapri Travel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Anacapri Travel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Anacapri Travel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.771