Direct la continutul paginii »

Amaltea Impex SRLPovestea de la inceput: Cornul Amaltheei, denumit şi Cornul Abundenţei, avea darul să-i ofere posesorului lui orice şi-ar fi dorit acesta. In mitologie, Amaltea, capra care l-a hranit pe Zeus, i-a oferit acestuia toate resursele esentiale care l-au ajutat sa devina personajul de mai tarziu.

Editura Amaltea pretuieste regasirea identitatii fiecarui individ prin abordarea diversitatii de teme ce raspund celor mai complexe nevoi. Prezenta pe piata din 1992, Editura Amaltea a evoluat continuu, pastrandu-si insa in permanenta identitatea.

In momentul actual, politica Editurii Amaltea imbina armonios tratarea celor mai diverse tehnici de dezvoltare personala cu dezbaterea aspectelor contemporane ale vietii si a necesitatilor de ultima ora ale unei societati ce exploreaza cele mai profunde straturi ale fiintei noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Amaltea Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Amaltea Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Amaltea Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.122