Direct la continutul paginii »

Alveco Montaj SRLAlveco Montaj este o companie care activeaza in domeniul pardoselilor din lemn si este membru fondator al Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania. Societatea noastra se ocupa in general cu montajul de pardoseli din lemn atit la interior cat si la exterior cu personal specializat, raschetari profesionale cu masini LAGLER, restaurari si intretinere, precum si: import, service, piese de schhimb si accesorii pentru masini marca LAGLER (HUMMEL, FLIP, ELAN, TRIO, SINGLE, ETC.).

ALVECO MONTAJ este reprezentant exclusiv al firmei Lagler Germania. De asemenea, suntem reprezentantii pe Bucuresti ai produselor marca LOBA si WAKOL, si distribuitor autorizat a produselor marca MAPEI destinate montajului de parchet.

Fotografiile sunt utilizate cu acordul producatorilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alveco Montaj SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alveco Montaj SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alveco Montaj SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Alveco Montaj SRL


70.355