Direct la continutul paginii »

Alex Crin SRLInscrierea se face la Dispeceratul scolii in fiecare zi intre orele 08.00- 16.00.Pentru inscriere este suficient sa aveti asupra dvs. buletinul (cartea) de indentitate si suma de bani ce reprezinta prima rata. La sediul scoliise efectueaza examenul psihologic si se executa fotografii pentru cursanti, necesare la dosarul de examinare.


Scoala functioneaza in baza utorizatiei eliberata de MT-ARR, autorizatia emisa la data de 30 05 2007. Scoala dispune de sediu propriu, de o sala de "legislatie rutiera" dotata corespunzator cu planse si tabele magnetica.


Inscrierea se face la sediul scolii in fiecare zi intre orele 09.00- 17.00.Pentru inscriere este suficient sa aveti asupra dvs. buletinul (cartea) de indentitate si suma de bani ce reprezinta prima rata.La sediul scolii se executa fotografii , necesare la dosar.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alex Crin SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alex Crin SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alex Crin SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.251