Direct la continutul paginii »

Acanta SRLSocietatea noastra se ocupa de comercializarea si montarea jaluzelelor verticale din material textil, jaluzele verticale din PVC, jaluzelelor orizontale, roletelor textile, faldurilor (Roman Shades), a rulourilor exterioare din aluminiu si a plaselor antiinsecte


 Disponibile într-o gama larga de culori si modele, peste 200, jaluzelele verticale satisfac toate gusturile si cerintele estetice necesare decorarii unui spatiu modern.

 Benzile textile ale jaluzelelor verticale sunt realizate din diferite tipuri de tesaturi: clasice, black-out prin care lumina nu patrunde, fibra naturala din bambus, bumbac, etc adaptabile pentru diverse tipuri de interior: sedii de firma, apartamente, hoteluri, scoli,etc.

 Jaluzelele verticale se executa la comanda. Ele pot fi executate pentru orice dimensiuni si pot fi montate pe plafon, pe perete, plafon casetat, rigips etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Acanta SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Acanta SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Acanta SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Acanta SRL


34.180