Direct la continutul paginii »

Tehnoexpert design SRLCaminul se afla in imediata apropiere a bucurestiului, are o capacitate de 42 locuri, intr-o cladire noua in suprafata de 750mp, S+P+2, curte de 800mp amenajata specific pentru batrani.

Exista sala de mese, bucatarie utilata inox, spalatorie, vestiar, dependinte.

Caminul are toate autoriatiile la zi, contracte in derulare atat cu furnizorii cat si cu clientii existenti.

Gradul de ocupare nu a scazut sub 90% in cei 5 ani de functionare.Se preda firma impreuna cu cladirea special amenajata, site de prezentare, contractele in derulare, personalul ce deserveste caminul si care este inalt calificat si cu vechime in firma.

Se asigura si instruire pentru viitorul proprietar. Pretul de 62.000 euro este pentru preluarea firmei si a mijloacelor fixe, obiectelor de inventar si stocurilor, adica fara cladire. Chiria se negociaza separat. Cu tot cu cladire suma de plata este de 480.000 euro, usor negociabil.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tehnoexpert design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tehnoexpert design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tehnoexpert design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Tehnoexpert design SRL


17.179Produse

    1. 2