Direct la continutul paginii »

Skysoft SRLPentru prevenirea si depasirea unor situatii de functionare defectuoasa a retelelor, firma noastra ofera servicii complete hardware si software.

Aceste servicii acopera instalari de sisteme complexe - servere de posta electronica, baza de date, servere de web, solutii antivirus - precum si elemente de administrare de rutina, cum ar fi instalari de imprimante, instalari de statii de lucru, devirusari, asigurarea back-up-ului, stabilirea drepturilor de utilizator sau crearea de utilizatori.

Clientii beneficiaza de suport in ceea ce priveste sistemul de operare, aplicatii de birou precum si administrarea aplicatiilor centralizate pe platforme din familia serverelor Microsoft sau Linux.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Skysoft SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Skysoft SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Skysoft SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.805