Direct la continutul paginii »

Medical Express SRL



Suntem furnizorul dumneavoastră de dispozitive medicale acreditat de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, având parteneriate cu toate Casele de Asigurări din ţară.


De peste 10 ani încercăm să contribuim alături de partenerii noştri la îmbunătăţirea calităţii vieţii printr-o gamă largă de produse, prin servicii şi sfaturi profesioniste, într-un mod accesibil şi plăcut.

Pentru a vă oferi o gamă de produse la standarde de calitate ridicate, cât şi sfaturi utile, ne preocupă menţinerea unor relaţii strânse cu lumea medicală şi cu forurile compentente în domeniul sănătăţii.

O echipă de vânzări tânără şi dinamică, cu o bogată experienţă profesională şi colaboratori din peste 47 de puncte de lucru Medical Express vă stau la dispoziţie oriunde în ţară şi în Bucureşti.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Medical Express SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Medical Express SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Medical Express SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

28.719