Direct la continutul paginii »

TCE Logistica SRL



TCE este unul dintre cei mai importanti furnizori nationali ce dezvolta servicii de curierat domestic si international, servicii postale, transport cargo, casa de expeditie si servicii logistice, reusind sa oferim solutii logistice complete pentru orice afacere.
TCE a dezvoltat o retea operationala ce acopera intreg teritoriul Romaniei, asigurand prin rute optime preluarea si livrarea expedierilor in 24 - 48 h catre orice locatie nationala.
 
Activitatea TCE este impartita pe 7 linii de business :
 
TCE COURIER - Ofera servicii de curierat rapid national - plicuri si colete, cu acoperire teritoriala 100% a Romaniei, timp de livrare 24h.
 
TCE EXPRESS - Ofera cea mai rapida solutie pentru transporturile loco, cu livrare in 1/2 -6 h in Bucuresti si localitatile adiacente.
 
TCE CARGO - Ofera servicii de transport pentru colete si marfuri de dimensiuni /greutati mari, timp de livrare in 24 - 48h.
 
TCE POST - Ofera servicii postale nationale, timp de tranzit cuprins intre 3 - 5 zile lucratoare in 46 de sedii dedicate.
 
TCE SPEDITION - Este serviciul de expeditii camioane complete catre orice destinatie nationala si internationala.
 
TCE WAREHOUSE - Ofera spatii de depozitare dotate cu sisteme profesioniste si utilaje performante pentru efectuarea serviciilor de manipulare si depozitare in conditii de siguranta maxima.

TCE SERVCOM - Ofera servicii comerciale de receptie, merchandising, preluarea comenzilor catre mass-market, la nivel national.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale TCE Logistica SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre TCE Logistica SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii TCE Logistica SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max
TCE Logistica SRL


36.480