Direct la continutul paginii »

Lista produse Traducator Interpret Italiana

 1. Traducator-interpret-italiana

  Traduceri italiana
  Servicii de traduceri (simple/autorizate) si interpretariat (simultan, consecutiv, de tratativa, chuchotage) in/ din limba italiana. Domenii: juridic, economic, tehnic, it, medical, stiintific, media, politic etc. Profesionalism si calitate a serviciilor!
 2. Traducator-interpret-italiana

  Traduceri & Interpretariat pentru limba italiana
  Laura Alexandru- Asigura servicii de traduceri autorizate si interpretariat (simultan, consecutiv, de tratativa, chuchotage) pt. combinatiile romana- italiana si italiana- romana. Domenii: juridic, economic, tehnic, IT, medical, stiintific etc. Profesionalism si calitate a serviciilor!


  1. (2)


Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Traducator Interpret Italiana in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Traducator Interpret Italiana, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Traducator Interpret Italiana

Servicii de traduceri (simple/autorizate) si interpretariat (simultan, consecutiv, de tratativa, chuchotage) in/ din limba italiana. Traducator/ interpret autorizat de Ministerul Justitiei. Domenii: juridic, economic, tehnic, it, medical, stiintific, media, politic etc. Profesionalism si calitate a serviciilor!


37.783