Direct la continutul paginii »

Lista produse Sandu Florin IF

 1. Sandu-florin-if

  Epitaf brodat IS HS
  Epitaful este brodat cu fir metalic pe suport catifea,icoana poate fi brodata sau litografica. La comanda putem realiza modelul,culoarea si dimensiunile cerute de client.
 2. Sandu-florin-if

  Vesmand preotesc alb cu cristale Swarovski
  Vesmintul este brodat cu fir metalic pe suport alb are acoperaminte sfinte vase.la comanda putem realiza orice marime,culoare si model cerut de client.
 3. Sandu-florin-if

  Acoperamant Sf. Masa biserica
  Acoperamintul este brodat cu fir metalic pe suport catifea pe toate laturile.la comanda orice dimensiune si culoare.


  1. (2)


Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sandu Florin IF in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sandu Florin IF, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Sandu Florin IF

Producem o gama variata de vesminte preotesti brodate sau tesute, epitafe brodate cu icoane brodate sau litografice, prapori, acoperaminte (sf.masa, analog, sf.vase), dvere, paramane, bedernite, semne sf. Evanghelie etc.


38.851