Direct la continutul paginii »

Lista produse Provit 2001 SRL

  1. Provit-2001-srl

    Piept pui dezosat fara piele
    Se obtine prin prelucrarea manuala a pieptului cu os, intreg sau portionat in jumatati ,fara os desprinzanduse masa musculara de pe osul sternal ,indepartandu-se sternul, clavicula coastele,partile cartilaginoase ale sternului si pielea.Acest produs poate fi ambalat la casoleta sau la punga.Temperatura de pastrare se ...
  2. Provit-2001-srl

    Pui Grill
    Carcasa eviscerat si deplumata de calitatea a-I-a,fara organe ,cap gat si picioare.Ambalat la caserola sau la punga.Temperatura de pastrare se realizeaza in functie de destinatia produsului.Pentru un produs in stare refrigerata temperatura de pastrare este de la 0oC pana maxim + 4oC determinata in profunzime timp ...
  3. Provit-2001-srl

    Pulpe pui dezosate fara piele
    Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpelor cu os de pui, in urma sectionarii longitudinale dinspre partea superioara a pulpe pe langa oasele femur si tibie ,terminandu-se in partea inferioara cu sectionare tendoanelor,cu grasimea aferenta dar fara piele.Pulpele pot fi dezosate intregi sau dezosate numai partea ...
  4. Provit-2001-srl

    Pulpe pui cu os
    Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, in urma sectionarii pulpei intregi la nivelul ligamentului femuro-tibian si fibula cu musculatura in aderenta naturala.Cele doua doua sectionari sunt practicate la nivelul articulatiilor;se admite sewctionarea mai jos de articulatia tibio-tarso-metatarsiana cu ...
  5. Provit-2001-srl

    Pulpe pui superioare
    Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand femurul impreuna cu musculatura in aderenta naturala si pielea aferenta.Cele doua sectionari vor fi practicate la nivelul articulatie dintre femur si tibie/fibula.Acest produs poate fi ambalat la casoleta sau la ...
  6. Provit-2001-srl

    Pulpe pui inferioare (ciocanele)
    Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand tibia si fibula impreuna cu musculatura in aderenta naturala si pielea aferenta.Cele doua sectionari vor fi practicate la nivelul articulatie dintre femur si tibie/fibula.Acest produs poate fi ambalat la casoleta sau la ...
  7. Provit-2001-srl

    Ficat pui
    Se obtine prin prelucrarea manuala a ficatului de pui.Sortimentul reprezinta ficatul de pasare curatat bine,se inlatura vezica biliara,grasimile si alte impuritati.Acest produs poate fi ambalat la casoleta sau la punga.Temperatura de pastrare se realizeaza in functie de tipul produsului.Pentru produs in stare ...
  8. Provit-2001-srl

    Pipote si inimi de pui
    Se obtine prin prelucrarea manuala a inimii si pipotei de pui. Sortimentul reprezinta inima si pipota de pasare in amestec, curatate bine, in cazul inimii se inlatura sau nu sacul pericardic iar in cazul pipotei cuticula si continutul acesteia. Acest produs poate fi ambalat la casoleta sau la punga.Temperatura de ...
  9. Provit-2001-srl

    Piept de pui cu os
    Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,prin sectionare circulara in jurul regiunii pectorale asfel incat sa cuprinda sternul si coastele sau o parte a acestora ,distribuite pe ambele parti,inmpreuna cu musculatura in aderenta naturala.Pieptul poate fi intreg sau portionat in jumatati .Acest produs poate ...
  10. Provit-2001-srl

    Piept de pui dezosat cu piele
    Se obtine prin prelucrarea manuala a pieptului cu os, intreg sau portionat in jumatati ,fara os desprinzandu-se masa musculara de pe osul sternal ,indepartandu-se sternul, clavicula coastele,partile cartilaginoase ale sternului.Acest produs poate fi ambalat la casoleta sau la punga.Temperatura de pastrare se ...
  11. Provit-2001-srl

    Pulpe pui dezosate cu piele
    Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpelor cu os de pui, in urma sectionarii longitudinale dinspre partea superioara a pulpe pe langa oasele femur si tibie ,terminandu-se in partea inferioara cu sectionare tendoanelor,cu grasimea aferenta si piele.Pulpele pot fi dezosate intregi sau dezosate numai partea ...
  12. Provit-2001-srl

    Spate de pui cu aripi
    Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,Reprezinta portiunea anatomica rezultata dupa detasarea jumatatilor posterioare ,a pulpelor cu os ,a aripilor si pieptului.Cuprinde gatul,aripile ,spatele pana in regiunea lombara sau dupa caz pana la coxala,coastele,stratul muscular,grasimea si pielea in aderenta ...
  13. Provit-2001-srl

    Pulpe pui cu spate
    Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,sectionata sus la nivelul ultimei vertebre lombare,jos la nivelul articulatiei tibio-tarso-metatarsiene (la taierea mecanica se admite taierea mai jos de articulatie cu 1 cm.)si cuprinde pulpa cu os, alcatuita din oasele femur,tibie/fibula,coxal si sacrum-acestea ...


    1. (2)


Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.
Provit 2001 SRL

S.C. PROVIT 2001 SRL a luat fiinta in anul 2001, avand ca obiect principal de activitate comercializarea carnii de pasare si prelucrarea acesteia, implicit si conservarea acesteia. Cei 40 de angajati ai firmei asigura intregul flux tehnologic de procesare, conservare si transport in magazinele specializate. Desfasurarea activitatilor din cadrul firmei se face pe baza autorizatiilor, avizelor, aprobarilor prevazute de lege cu incadrarea in standardele de calitate impuse de Uniunea Europeana, respectarea normelor igienico sanitare, de protectia muncii, paza contra incendiilor, pastrarea ...


32.360