Direct la continutul paginii »

Lista produse HORTIECO

  1. Hortieco

    Proiectare si executie gradini / spatii verzi
    Echipa Hortieco, va ofera servicii complete de proiectare, executie si intretinere gradini si spatii verzi. Va stam la dispozitie cu orice informatie si nu ezitati sa solicitati o oferta! Pretul afisat este fictiv.


    1. (2)


Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre HORTIECO in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii HORTIECO, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
HORTIECO

Echipa Hortieco, va ofera servicii complete de proiectare, executie si intretinere gradini / spatii verzi. Motto-ul nostru: "Gradini prietenoase cu tine si cu mediul!" Suntem probabil printre primii din Romania care am implementat in conceptul nostru de lucru tehnologii integrate si ecologice in amenajarea si intretinerea gradinilor. Gradini utilitare si ornamentale de legume, pomi si arbusti fructiferi, vita de vie. Gradini pentru vietuitoare salbatice (wildlife garden). Gradini pe balcoane si terase. Proiectare, executie sisteme de irigatii si drenaj. Consultanta horticola.


19.019