Direct la continutul paginii »

Lista produse Coarfa Georgeta PFA

 1. Coarfa-georgeta-pfa

  Gel antireumatic puterea ursului 250 ml.
  Gelul antireumatic este recunoscut pentru efectul rapid de calmare a durerilor reumatice, musculare si ale articulatiilor. Are o actiune emolienta, antiseptica si stimulatoare asupra circulatiei periferice, iar combinatia speciala de menta, eucalipt, ginseng si vita-de-vie provenite din medii controlate biologic ...
 2. Coarfa-georgeta-pfa

  Gel antiinflamator cu planta gheara dracului 250 ml.
  Gelul antiinflamator cu extract din radacina plantei „Gheara dracului”, eucalipt, mentol si camfor, are o actiune antiinflamatorie la nivelul articulatiilor si calmeaza rapid durerile. Masajul regulat cu acest gel confera o senzatie binefacatoare de relaxare.  
 3. Coarfa-georgeta-pfa

  Gel anticelulitic cu menta
  Acest gel are un efect intens, ajutand la reducerea excesului de apa din tesuturi, permitand astfel eliminarea toxinelor si reducerea vizibila a grasimii acumulate sub piele. Efectul termic actioneaza local, reducand vizibil aspectul de coaja de portocala, stimuland micro-circulatia si intarirea musculaturii.


  1. (2)


Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Coarfa Georgeta PFA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Coarfa Georgeta PFA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.