Direct la continutul paginii »

Lista produse Alexandru Militina Gheorghe PFA

 1. Alexandru-militina-gheorghe-pfa

  Reconditionari, emailari, restaurari, reparatii
  Reconditionari, emailari, reemailari, reparatii, restaurari cazi de baie, efect de portelan,prin pulverizare, pistol cu aer cald, rapid si eficient noi multumim orice client, experienta, profesionalism, garantie 4 ani.
 2. Alexandru-militina-gheorghe-pfa

  Reconditionari, emailari cazi de baie
  reconditionari, emailari cazi de baie,prin pulverizare,pistol cu aer cald,efect de portelan, rapid si eficient noi multumim orice client.experienta, profesionalism, garantie 4 ani. indiferent de modelul de cada pe care il aveti noi reconditionam problema.
 3. Alexandru-militina-gheorghe-pfa

  Emailari cazi de baie
  reconditionari,emailari cazi de baie,fara demontare, efect de portelan,prin pulverizare pistol cu aer cald,rapid si eficient noi multumim orice client,experienta, profesionalism,garantie 4 ani se pot emaila si cazile din fibra de sticla,acril
 4. Alexandru-militina-gheorghe-pfa

  Emailari cazi de baie,Reconditionari,emailari cazi de baie
  Reconditionari,emailari cazi de baie Reconditionari,emailari cazi de baie,efect de portelan,prin pulverizare pistol cu aer cald,rapid si eficient noi multumim orice client,experienta,profesionalism,garantie 4 ani.  


  1. (2)


Contacteaza compania Alexandru Militina Gheorghe PFA

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Alexandru Militina Gheorghe PFA

Alexandru Militina Gheorghe PFA

Firma specializata in domeniul reconditionarii, emailarii, restaurarii si a vopsirii cazilor de baie precum si a altor obiecte sanitare, cu peste 20 ani de experienta, tehnologie si materiale profesionale din import.Garantia lucrarilor este de 4 ani. Pretul lucrarilor se stabileste in functie de marimea cazilor si gradul lor de deteriorare. Intrucat nu putem garanta durabilitatea unei lucrari efectuate in prealabil de alte firme, costul este mai ridicat deoarece tehnologia noastra impune curatirea suprafetei vopsite anterior pana se ajunge la suprafata originala a cazii, eliminand ...

Galerie foto

 • 5