Direct la continutul paginii »

Lista produse Aflux Prestcom Impex SRL

  1. Aflux-prestcom-impex-srl

    Mentenanta IT
    Level 1 – Full 24/7/365 10 € pentru fiecare calculator/notebook 25 € pentru fiecare server 25 € pentru fiecare punct VPN (acesta poate varia in functie de modelul de VPN ales, perifericele folosite, etc.) SLA-ul Level 1 se adreseaza firmelor cu program de lucru prelungit sau non stop, indiferent de ...


    1. (2)


Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Aflux Prestcom Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aflux Prestcom Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Aflux Prestcom Impex SRL

Suntem o echipa cu un inalt grad de calificare, ce si-a castigat notorietatea prin profesionalism, promptitudine si pricepere. Oferim solutii personalizate, tinand cont de standardul si nevoile fiecarui client, acoperind gama intreaga de servicii IT. Clientii nostri sunt cea mai buna carte de vizita!


34.167