Direct la continutul paginii »

Lista produse Adam Gh. Cristian Petru II

 1. Adam-gh-cristian-petru-ii

  Certificat energetic, audit energetic cladiri
  Eliberam CERTIFICAT ENERGETIC pentru CLADIRI. Efectuam analize termoenergetice si AUDIT ENERGETIC pentru pentru orice tip de imobil.
 2. Adam-gh-cristian-petru-ii

  Certificat Energetic, Audit Energetic Cladiri
  Eliberam Certificate de Performanta Energetica pentru Cladiri. Efectuam analize termoenergetice si audit energetic pentru pentru orice tip de imobil.


  1. (2)


Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Adam Gh. Cristian Petru II in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Adam Gh. Cristian Petru II, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Adam Gh. Cristian Petru II

Societatea isi propune sa vina in sprijinul celor care sunt interesati de domeniul energeticii cladirilor, de eficientizarea energetica a consumurilor, doresc obtinerea Certificatului de Performanta Energetica al locuintei sau/si de Auditul Energetic.   Serviciile oferite sunt:   - Efectuarea analizei termice si energetice; - Elaborarea Certificatului de Performanta Energetica; - Realizarea Auditului Energetic; - Monitorizarea comportarii in timp a cladirilor reabilitate termic si a indicatorilor de eficienta energetica obtinuti.


39.844Site-uri web