Direct la continutul paginii »

Teste de biologie online pentru admitere si bacalaureat pe www.edmed.ro

                  

Site-ul Teste de biologie online pentru admitere si bacalaureat pe www.edmed.ro are urmatoarea prezentare:
Pe www.edmed.ro a fost de curand a fost publicat primul manual online cu teste de biologie (anatomia şi fiziologia omului, genetica si ecologie umana) ce propune un sistem de autoevaluare a cunostintelor de biologie.

Acesta cuprinde peste peste 1100 de intrebari si itemi la elaborarea testelor carora s-au folosit notiuni de baza de biologie umana.
Sistemul de autoevaluare on-line este o metoda noua si moderna de invatare utila pentru candidatii la examene de bacalaureat si de admitere dar si pentru studentii la medicina.

Acest manual a fost conceput de Dr. Marinela Olaroiu, un medic cu experienta in educatia medicala la distanta.

Informatii relevante despre aceasta resursa: Teste online -Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: bacalaureat audio biologie; teste biologie admitere online; lectii anatomie pt bac; teste bac online anatomie; teste online bac biologie; teste de bac la biologie; teste online anatomie; biologie a noua si a zecea pentru bac; teste online biologie bac anatomie; biologie teste bac online; genetica pentru bacalaureat; lectii de biologie pentru bac; lectii de anatomie online; teste biologie bac online; audio biologie ;

Viziteaza site-ul » Va invitam sa descoperiti cea mai bogata oferta de cursuri din Romania: cursuri limbi straine, cursuri calificare profesionala, cursuri online, cursuri comunicare si management, etc.

Imagine site


Teste de biologie online pentru admitere si bacalaureat pe www.edmed.ro
   Ai un site? Inscrie-l acum!

 • Inscrierea este GRATUITA!
 • Poti sa adaugi oricate
  site-uri doresti.
 • Adaugarea este rapida.
 1. AudioNews.Ro | Revista Online dedicata sectorului Pro Audio
  AudioNews.Ro | Dezvoltat de catre ingineri de sunet pentru ingineri de sunet, producatori muzicali si artisti, AudioNews.Ro este unul dintre cele mai complete site-uri care incearca sa acopere 100% sectorul Pro Audio / Pro Sound.
 2. Psiholog Simona Sima
  raspunsuri existentiale, discutii, arta, muzica, poezie, realitati interpretabile
 3. Schitul Vovidenia - Reper de istorie si de traditie pe plaiurile ...
  Schitul Vovidenia este un schit ortodox din judetul Neamt, aflat la foarte mica distanta de Manastirea Neamt. Prin cele trei sute de ani de existenta acest lacas a inscris o pagina frumoasa in marea carte a istoriei Moldovei si a Bisericii ...
 4. Formatii nunta
  Formatii nunta si evenimente. Formatia de nunta Bosfor transforma petrecerea dumneavoastra intr-o amintire placuta, de neuitat.
 5. Cursuri marketing
  Institutul de Marketing ofera in Romania suport pentru educatie, training si cursuri pentru obtinerea de certificari profesionale internationale in marketing acreditate de Chartered Institute of Marketing (CIM ) si CAM Foundation: certificate ...
 6. Icoane pe sticla - reproduceri dupa icoane vechi
  Va oferim o mica colectie de icoane pe sticla pictate atent, cu truda si rabdare.
 7. Curiozitati din Romania
  Micropedia.ro este un portal de cultura generala , unde vei gasi cele mai bune informatii din diferite domenii , geografie , astronomie , geologie , sport .
 8. Cultura generala - Curiozitati - Obiective turistice
  ArtaCunoasterii - Site de cultura generala, cu teste, intrebari, jocuri, topuri si multe alte informatii interesante din toate domeniile. Dezvolta-ti cultura generala!
 9. Fachiri
  FACHIRI Show Flacari Spectacol flacari cu fachiri profesionisti, un moment exploziv, o ambianta plina de mister si pasiune! Fachir cu elemente pirotehnice imbinate intr-un scenariu original ,o atmosfera incendiara pentru publicul Fachiri ...