Direct la continutul paginii »

LG - produse elecrocasnice, video si audio

                  

Site-ul LG - produse elecrocasnice, video si audio are urmatoarea prezentare:
LG este una dintre cele mai mari companii din lume, fiind lider mondial in fabricarea de produse video si audio. In Romania se ocupa cu producerea si distribuirea de produse electrocasnice (televizoare cu plasma, LCD-uri, telefoane, aparate de aer conditionat, etc.).Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: elecrocasnicele folosite in restaorante; unde sunt fabricate aerele conditionate lg; distribuirea produselor lg; produse elecrocasnice; compania LG site;

Viziteaza site-ul »

Imagine site


LG - produse elecrocasnice, video si audio
   Ai un site? Inscrie-l acum!

 • Inscrierea este GRATUITA!
 • Poti sa adaugi oricate
  site-uri doresti.
 • Adaugarea este rapida.
 1. Dezumidificatoare
  Un dezumidificator este un aparat de uz casnic ce are rolul de a reduce nivelul de umezeala din aer. Se intalneste si in industrie, unde sunt folosite in camere climatice industriale pentru mentinerea nivelurilor de umiditate dorite.
 2. Centrale termice Viessmann
  Centralele termice Viessmann se numara printre cele mai de succes si competitive brand-uri. Avantajul acestor centrale este ca pot fi alimentate cu multiple tipuri de combustibili (energie solara, combustibili naturali, lemn, rumegus, surse naturale ...
 3. Gama electrocasnice Zanussi
  Gama Zanussi cuprinde aparate electrocasnice cum ar fi: aragaze, aere conditionate, combine frigorifice, frigidere, masini de spalat, etc.)
 4. Produse Indesit
  Produsele Indesit sunt produse electrocasnice foarte silentioase cu o multitudine de functii. Achizitionarea produselor din gama Indesit este foarte practica si eficienta.
 5. Compresor aer
  Compresorul este un dispozitiv care transforma puterea (de la un motor) in energie cinetica de presurizare si comprimare a aerului, fiind apoi eliberata in explozii rapide de catre compresor.
 6. Pompa de apa
  Pompa de apa este un aparat ce serveste la aspirarea sau impingerea unui fluid. Pompa de apa reprezintă soluţia ideală pentru asigurarea alimentărilor cu apă, din surse aflate la mică adâncime.
 7. Uscatoare de maini
  Uscatoatele de maini se gasesc in mod special in centrele comerciale, restaurante dar si in sediile unor companii. Cele mai interesante articole despre uscatoare de maini pe acest site.
 8. Servicii de recuperare creante, recuperare debite
  Servicii de recuperare creante, recuperari debite, datorii, neplata facturi; oferte de consultanta in managementul creantelor.
 9. Fonduri europene
  Fonduri Structurale, portalul tau pentru fonduri europene! faciliteaza intalnirea cererii cu oferta de consultanta in obtinerea de fonduri structurale.