Direct la continutul paginii »

Vopsea rezistenta la produse petroliereGalerie foto

Produsul se foloseste pentru acoperirea anticoroziva a celor mai diferite materiale de structura si de metale (placi de otel laminate la cald si la rece, piese turnate de otel, suprafete de metale usoare si neferoase, elemente de zinc si zincate), precum si suprefe?e de beton si de lemn, etc.

Pelicula este in mare masura elastica, cu duritate corespunzatoare, rezistenta la caldura si la uzura, la solicitari intense mecanice si chimice, avand o capacitate de izolare excelenta.

Stratul de vopsea este rezistent la apa, benzina, alte derivate petroliere, saruri, solutii saline, baze mai concentrate si acid sulfuric, si rezista in mod durabil la actiunea ingrasamintelor chimice si a produselor fitofarmaceutice.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Tafi Trade SRLInfiintata in 2004 Tafi Trade este o firma romaneasca cu capital integral privat, care ofera produse si servicii in domeniul vopselurilor avand ca scop aducerea de plus valoare clientilor sai. Echipa Tafi Trade prin experienta sa de peste 10 ani si prin informatiile de ultima generatie va poate ajuta in cresterea productivitatii si optimizarea costurilor prin alegerea unor sisteme de vopsire adecvate afacerii dvs. Venim in intampinarea nevoilor dvs. atat cu produse si tehnologii cat si cu ...

117
 1. Grund acrlic cu proprietati de penetrare


  Grund acrlic cu proprietati de penetrare - Acest produs este un grund copolimeric acrilic pe baza de solvent cu proprietati excelente de penetrare. Formeaz? o pelicul? cu rezistenat superioar? la alcalii.

 2. Vopsea decorativa fin texturata


  Vopsea decorativa fin texturata - Este o vopsea decorativ? in dispersie apoas? cu finisare m?t?soas?, fin texturat? pe baza de ratin? acrilica pur? 100% rezistent? si flexibil? si agregate dure de roc?. Acest produs are o rezistenat bun? la ap? si intemperii.

 3. Tencuiala decorativa structurata acrilica


  Tencuiala decorativa structurata acrilica - Tencuiala decorativa structurata pe baza de dispersie apoasa acrilica este un produs profesional, de calitate exceptionala, indiferent de tip putand fi folosita atat la aplicatii casnice (case, vile), cat si la cele de anvergura (blocuri, complexe rezidentiale, etc.).

 4. Vopsea anticoroziva 2 in 1


  Vopsea anticoroziva 2 in 1 - Vopseaua anticoroziva 2 in 1 este formulata pe baza de rasini alchido-melaminice, pigmenti anticorozivi si solventi organici. Este folosit in sisteme de protectie a suprafetelor metalice atat in conditii de interior, cat si de exterior, nefiind necesara o protectie primara cu grund.

 5. Sisteme de acoperire ecologica


  Sisteme de acoperire ecologica - Sistemele ecologice pe baza de apa sint caracterizate prin proprietati fizico-chimice cum ar fi: luciu inalt, aderenta la orice tip de substrat, uscare rapida, duritate de pelicula, rezistenta la intemperii si rezistenat deosebita la produse chimice. Aplicare rapida prin metodele generale cunoscute.

 6. Lac pentru parchet


  Lac pentru parchet - Este un produs peliculogen pe baza de rasini poliuretanice, aditivi, solventi organici fara benzen. Caracteristici: -buna etalare si pensulabilitate; -aderenta excelenta la substrat; -duritate si rezistenta la uzura exceptionale; -rezistenta la actiunea fungilor, ...

Vezi Vopsea rezistenta la produse petroliere in catalogul online de produse al Tafi Trade SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Tafi Trade SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: vopsea rezistenta produse petroliere;