Direct la continutul paginii »

Videoproiector Epson EH-TW4400Galerie foto

Produs indipsonibilFilmele pe ecran mare vor deveni realitate prin func

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

E Logic Solutions SRLMagazin online de calculatoare cu consumabile pentru imprimante, multifunctionale, copiatoare si faxuri oferite de magazinul online eLog.ro. Oferta cumparaturi online de imprimante, scanere, copiatoare si faxuri: orice cartus, cerneala, toner originale. SC E Logic Solutions SRL

20
 1. Videoproiector Epson EH-TW5500


  Videoproiector Epson EH-TW5500 - Urmariti cele mai recente filme acasa, la inalta definitie, pe ecran mare. Epson proiecteaza magia filmelor. Valorificatila maxim echipamentul existent cu acest proiector elegant de 1080 p, compatibil HD. Redati discuri Blu-ray, proiectati jocuri, urmariti emisiuni TV etc.

 2. Videoproiector Epson EB-455Wi


  Videoproiector Epson EB-455Wi - Conferiti un caracter interactiv oricarei suprafete - inclusiv unui blat de masa - fara a fi nevoie de un ecran sau de o tabla alba. Acest pachet complet este furnizat impreuna cu tot ceea ce este necesar pentru a crea o experienta interactiva de lucru si de invatare, incluzand proiector, stilou digital si suport de ...

 3. Camera Foto Digitala Canon PowerShot A-3200 IS Silver


  Camera Foto Digitala Canon PowerShot A-3200 IS Silver - Camera Foto DigitalaCanon PowerShot A-3200 IS Silver rezolutie 14.1 MP, zoom optic 5x, ecranLCD de 2.7', stabiizator optic de imagine, filme HD, obiectivgrandangular de 28 mm.

 4. Videoproiector Epson EB-440W


  Videoproiector Epson EB-440W - Invatarea devine mai interesanta cu proiectorul conceput pentru aspori prezentarile la clasa, datorita designului cu proiectie pe distanta ultrascurta, difuzorului integrat si tehnologiei 3LCD. Este partenerul perfect pentru tablele albe si ideal pentru predarea interactiva a cursurilor.

 5. Videoproiector Epson EB-450W


  Videoproiector Epson EB-450W - Aceasta gama noua si inovatoare de proiectoare pentru invatamant sunt concepute pentru a oferi imagini de calitate superioara in incaperi de orice dimensiuni. Tehnologia unica de redare a imaginii cu oglinzi va permite sa proiectati pe distanta ultrascurta, fara sa apara umbre sau stralucire deranjanta pe ecran.

 6. Camera Foto Digitala Canon PowerShot A3300 Silver


  Camera Foto Digitala Canon PowerShot A3300 Silver - Camera Foto Digitala Canon PowerShot A3300 Silver are 16,0 MP; Obiectiv grandangular de 28 mm, cu zoom 5x; Ecran LCD de 7,5 cm (3,0quot;); Stabilizator optic de imagine; Filme HD (720p) cu stabilizator de imagine (IS) dinamic.

Vezi Videoproiector Epson EH-TW4400 in catalogul online de produse al E Logic Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: E Logic Solutions SRL