Direct la continutul paginii »

Videoproiector Epson EB-G5650WGalerie foto

Datorita rezolutiei native WXGA, acesta este proiectorul ideal pentru spatii mari, in vederea prezentarii de informatii si imagini de dimensiuni impresionante. Conexiunea wireless de mare viteza, varietateade functii de retea EasyMP si luminozitatea pe alb, precum si pe culoare de 4.500 de lumeni fac din acesta proiectorul ideal pentru prezentari universitare si la conferinte.Acest model este dotat cu o lentila standard.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

E Logic Solutions SRLMagazin online de calculatoare cu consumabile pentru imprimante, multifunctionale, copiatoare si faxuri oferite de magazinul online eLog.ro. Oferta cumparaturi online de imprimante, scanere, copiatoare si faxuri: orice cartus, cerneala, toner originale. SC E Logic Solutions SRL

14
 1. Copiator Digital Color Ricoh Aficio MP C5501SPDF


  Copiator Digital Color Ricoh Aficio MP C5501SPDF - Copiator Digital Color Ricoh Aficio MP C5501SPDF cu ARDF single pass, cilindri si developere incluse. Copiatorul beneficieaza de instalare gratuita oriunde in Romania.

 2. Imprimanta de etichete Zebra 170PAX4 300dpi Left hand version


  Imprimanta de etichete Zebra 170PAX4 300dpi Left hand version - Imprimanta de etichete Zebra 170PAX4 300dpi Left hand version are viteza de printare de 203 mm/sec, rezolutia 300dpi, latimea de printare maxima 168mm, conectivitate Serial / Parallel.

 3. Videoproiector Epson EB-G5750WU


  Videoproiector Epson EB-G5750WU - Proiectat pentru a indeplini solicitarile specifice ale unei locatii mai mari, acest proiector din gama de varf pentru instalare in locatii cu suprafata mare dispune de o rezolutie nativa WUXGA, facandu-l ideal pentru prezentarea materialelor vizuale si afisajelor de mari dimensiuni. Si prin adaugarea unei procesari ...

 4. Copiator Digital Alb-negru Ricoh Aficio MP 171LN


  Copiator Digital Alb-negru Ricoh Aficio MP 171LN - Copiator Digital Alb-negru Ricoh Aficio MP 171LN cu unitate de imagine inclusa.

 5. Imprimanta Laser Color Ricoh Aficio SP C311N


  Imprimanta Laser Color Ricoh Aficio SP C311N - Imprimanta Laser Color Ricoh Aficio SP C311N cu consumabile initiale incluse.

 6. Imprimanta Laser Color Ricoh Aficio SP C312DN


  Imprimanta Laser Color Ricoh Aficio SP C312DN - Imprimanta Laser Color Ricoh Aficio SP C312DN cu consumabile initiale pentru 2500 pagini incluse.

Vezi Videoproiector Epson EB-G5650W in catalogul online de produse al E Logic Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: E Logic Solutions SRL