Direct la continutul paginii »

Vibrator ciment / nisipGalerie foto

Vibrator ciment / nisip.

Aceste vibratoare sunt prodduse in italia. Ele se monteaza pe dozatorul de ciment sau dozatorul de nisip asigurand curgerea continua a cimentului in malaxor si a nisipului in cupa de agregate.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Cedomservice SRLEste infiintata in anul 2005 si se ocupa cu: - confectii statii de betoane DELTA automatizate, fixe si semimobile (25 - 200 mc/ ora) - confectii statii de sortare - confectii statii de mortare uscate - retehnologizari si modernizari statii de betoane - automatizari statii de betoane - reparatii statii de betoane - piese de schimb statii de betoane - montaj si punere in functiune. Instalatia electronica pentru dozare automata este un produs modern, de ultima generatie, cu un mod ...

19
 1. Piese de schimb Cedomal si SBMS - toata gama


  Piese de schimb Cedomal si SBMS - toata gama - Piese de schimb Cedomal si SBMS - toata gama. Societatea noastra are in permanenta stocuri de piese de schimb la statii de betoane, sau executam la comanda, cum ar fi : motoreductoare, arbore malaxor, lagare, lant GALL, clapete ciment, distribuitori si cilindri pneumatici, pinioane, roti dintate, ...

 2. Filtre de ciment pentru silozuri de ciment


  Filtre de ciment pentru silozuri de ciment - Filtrele de ciment sunt de productie Italiana si sunt din inox.In general le montam deasupra silozului. Acestea se racordeaza prin tub RISSLAN la instalatia pneumatica a statiei de betoane. Scuturarea se face in mod automat prin setarea unor timpi, prin suflare cu jet de aer.

 3. Filtru de ciment poligonal


  Filtru de ciment poligonal - Filtrul de ciment poligonal se poate monta pe silozul de ciment sau la sol, langa siloz.

 4. Transportor elicoidal de ciment


  Transportor elicoidal de ciment - Transportor elicoidal de ciment Provenienta Italia. Se pot folosi la o inclinare intre 0 si 45 grade. Atat lungimea cat si diametrul acestora le alege beneficiarul in functie de productivitatea dorita. Se pot utiliza cu succes la toate tipurile de statii de betoane.

 5. Tablou electric statie de betoane


  Tablou electric statie de betoane - Tablou electric statie de betoane. Tabloul electric este compus din: cutie metalica, relee, sigurante, contactori, etc.

 6. Service statii de betoane


  Service statii de betoane - Service pentru statii de betoane. Executam service rapid in toata tara. Raspundem solicitarilor in maxim 24 ore, indiferent de localitate, deoarece avem tot timpul piese de schimb pe stoc si masini de interventii rapide.

Vezi Vibrator ciment / nisip in catalogul online de produse al Cedomservice SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Cedomservice SRL