Direct la continutul paginii »

Ulei pentru distrugatoare de documente, 250ml, DATA FLASHGalerie foto

# Contine: Tub 250 ml ulei. # Curata si intretine cutitele distrugatoarelor de documente. # Aplicati ulei pe o coala de hartie si introduceti in distrugator.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

11
 1. Spray curatare table albe pentru scris, 250ml, DATA FLASH


  Spray curatare table albe pentru scris, 250ml, DATA FLASH - # Contine: Spray 250 ml. # Pentru curatarea rapida si completa a tablelor magnetice. # Aplicati spray pe suprafata tablei, lasati sa actioneze cateva secunde si apoi stergeti cu o laveta uscata.

 2. Servetele umede pentru curatare table albe pentru scris, 100/tub, DATA FLASH


  Servetele umede pentru curatare table albe pentru scris, 100/tub, DATA FLASH - # Contine: Dispenser cu 100 de servetele umede. # Servetele umede pentru curatarea rapida a tablelor magnetice. # Curatati bine tabla magnetica si indepartati lichidul ramas cu un servetel uscat (de preferat DF-1813).

 3. Servetele umede pentru curatare suprafete din plastic, 100/tub, DATA FLASH


  Servetele umede pentru curatare suprafete din plastic, 100/tub, DATA FLASH - # Contine: Dispenser cu 100 servetele umede. # Servetel umed pentru curatarea carcaselor de calculator, tastaturi si echipament EDP. # Stergeti suprafata bine.

 4. CD-ROM cleaner, DATA FLASH


  CD-ROM cleaner, DATA FLASH - # Contine: CD de curatare cu program cu imagine si sunet- animat.. # CD-ul de curatare cu perii antistatice curata praful, asigurand buna functionare a CD-ROM-ului. # Protejeaza si ingrijeste unitatile de DVD si CD.# Asigura o durata lunga de viata si creste viteza de citire. # Pentru a curata unitatea CD/DVD, ...

 5. Stilou de lux DIPLOMAT Excellence A - Venezia platin chrome - penita aurita 14kt


  Stilou de lux DIPLOMAT Excellence A - Venezia platin chrome - penita aurita 14kt - # Corp metalic gri argintiu cu lacuire mata, cu accesorii cromate. # Pix cu mecanism de actionare prin rotire.

 6. Stilou de lux DIPLOMAT Excellence A - Venezia deep black chrome - penita aurita 14kt


  Stilou de lux DIPLOMAT Excellence A - Venezia deep black chrome - penita aurita 14kt - # Corp metalic cu lacuire mata, cu accesorii cromate. # Pix cu mecanism de actionare prin rotire.

Vezi Ulei pentru distrugatoare de documente, 250ml, DATA FLASH in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL