Direct la continutul paginii »

TUS DESEN TEHNIC 23 ML NEGRU FABER-CASTELLGalerie foto

Culoare rezistenta la lumina, poate fi folosit o perioada indelungata, nu se intinde, rezistent la apa.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

7
 1. STILOU DESEN TEHNIC 2.0MM TG1-S FABER-CASTELL


  STILOU DESEN TEHNIC 2.0MM TG1-S FABER-CASTELL - Varf din otel inoxidabil. Tus solubil in apa. Pentru linii de acuratete, utilizare si intretinere usoare. Identificarea grosimei liniei se poate face dupa culoarea corpului ISO.Cerneala in cartus refilabil.

 2. STILOU DESEN TEHNIC 1.4MM TG1-S FABER-CASTELL


  STILOU DESEN TEHNIC 1.4MM TG1-S FABER-CASTELL - Varf din otel inoxidabil. Tus solubil in apa. Pentru linii de acuratete, utilizare si intretinere usoare. Identificarea grosimei liniei se poate face dupa culoarea corpului ISO.Cerneala in cartus refilabil.

 3. STILOU DESEN TEHNIC 1.0MM TG1-S FABER-CASTELL


  STILOU DESEN TEHNIC 1.0MM TG1-S FABER-CASTELL - Varf din otel inoxidabil. Tus solubil in apa. Pentru linii de acuratete, utilizare si intretinere usoare. Identificarea grosimei liniei se poate face dupa culoarea corpului ISO.Cerneala in cartus refilabil.

 4. STILOU DESEN TEHNIC 0.7MM TG1-S FABER-CASTELL


  STILOU DESEN TEHNIC 0.7MM TG1-S FABER-CASTELL - Varf din otel inoxidabil. Tus solubil in apa. Pentru linii de acuratete, utilizare si intretinere usoare. Identificarea grosimei liniei se poate face dupa culoarea corpului ISO.Cerneala in cartus refilabil.

 5. STILOU DESEN TEHNIC 0.5MM TG1-S FABER-CASTELL


  STILOU DESEN TEHNIC 0.5MM TG1-S FABER-CASTELL - Varf din otel inoxidabil. Tus solubil in apa. Pentru linii de acuratete, utilizare si intretinere usoare. Identificarea grosimei liniei se poate face dupa culoarea corpului ISO.Cerneala in cartus refilabil.

 6. STILOU DESEN TEHNIC 0.35MM TG1-S FABER-CASTELL


  STILOU DESEN TEHNIC 0.35MM TG1-S FABER-CASTELL - Varf din otel inoxidabil. Tus solubil in apa. Pentru linii de acuratete, utilizare si intretinere usoare. Identificarea grosimei liniei se poate face dupa culoarea corpului ISO.Cerneala in cartus refilabil.

Vezi TUS DESEN TEHNIC 23 ML NEGRU FABER-CASTELL in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL