Direct la continutul paginii »

Tricouri de securitateGalerie foto

Tricouri personalizate,Tricouri cu guler personalizate,Tricouri speciale,

Tricou cu guler. Material bumbac 100%, 220 gr/m2. Culori disponibile: verde, rosu, albastru royal, negru si alb

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

G & Security Agency         G&Security Agency produce şi comercializează toată gama de semne si indicatoare de securitate (SSM si PSI) stingatoare de incendiu si produse pentru protectia muncii si PSI, destinate construcţiilor civile şi industriale în conformitate cu Directiva Comunităţii Europene nr.92/58/EEC-1992, conform Standardelor româneşti în vigoare şi va ofera soluţii cele mai fiabile pentru implementarea sistemului de management ...

1
 1. Tricou de protectia muncii


  Tricou de protectia muncii - Tricouri personalizate de protectia muncii, Tricou de lucru, confectionat din bumbac, 50 gr. / m2. Culori disponibile: negru, alb, rosu, albastru royal, bleumarin, gri, galben, portocaliu.

 2. sapca portocalie reflectorizanta


  sapca portocalie reflectorizanta - sapca verde reflectorizanta,sapca galbena reflectorizanta,Sapca din poliester, culoare portocaliu reflectorizant. Accesorii reflectorizante. Marime universala.

 3. sapca de protectia muncii


  sapca de protectia muncii - sapca reflectorizanta,Sapca din poliester, culoare verde reflectorizant. Accesorii reflectorizante. Marime universala.

 4. Gluga speciala antistatica


  Gluga speciala antistatica - Gluga de protectie antistatica,Gluga antistatica, material aerat. Complet lipita cu ultrasunete

 5. Botosei de protectia muncii


  Botosei de protectia muncii - Botosei de protectie, Complet lipiti cu ultrasunete. Antistatici. Prevazuti cu elastic si chinga de strangere.

 6. Acoperitori pentru incaltaminte


  Acoperitori pentru incaltaminte - Acoperitor pentru incaltaminte,Acoperitor papuc inalt. Antistatici. Prevazuti cu elastic. Complet lipiti cu ultrasunete.

Vezi Tricouri de securitate in catalogul online de produse al G & Security Agency sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: G & Security Agency