Direct la continutul paginii »

Tigara electronica eGo W - StandardGalerie foto

PACHETUL CONTINE:

- 2 tigari electronice EGO W (2 baterii de 1100 mAh + 2 Giantomizor ego W)
- 1 adaptor de priza
- 1 incarcator USB
- Tabachera - cadou
- manual utilizare

Pachetul complet ego w contine consumabilele pentru minim o luna de zile, la un fumator de un pachet pe zi

Culori disponibile: negru

SPECIFICATII:

Model : eGo W
Lungime : L 120 mm x D 14mm
Capacitate acumulator: 1100 mAh
Tensiune normala de lucru: 3,7 V
Timp incarcare acumulator: 3-4 ore
Cicluri incarcare acumulator: 300 incarcari

Tigara electronica Ego w, face parte din categoria tigarilor premium. Ego w a aparut din dorinta de a furniza un produs cat mai puternic, cu autonomie mare dar in acelesi timp cat mai compact. Tigara electronica Ego w, comercializata de firma noastra, este fabricata de Sailebao Technology Ltd, cea mai mare fabrica de tigari electronice din lume si in acelasi timp lider in domeniul productiei de tigari electronice.
La baza conceptului Ego sta atomizorul 510 recunoscut pentru puterea mare de generare a vaporilor si pentru durabilitatea sa. Acumulatorii Ego w beneficiaza de celule Lithiu Ion de 1100 mAh - care sunt de aproape patru ori mai puternici decat acumulatorii standard DSE901 si 510. Acestia ofera o autonomie de de peste 12 ore pentru fumatorii inraiti si rezista toata ziua pentru majoritatea fumatorilor normali. Tigara electronica Ego, prin calitatile sale, este alegerea ideala pentru toti fumatorii inraiti dar este pretabila si fumatorilor normali care doresc o tigara electronica puternica cu autonomie mare fata de sursele de curent.

DESPRE TIGARA ELECTRONICA
Tigara Electronica este facuta cu ajutorul unei tehnologii automatizate foarte hotaratoare cu un control microelectronic. Seamana cu o tigara, cu toate ca nu exista gudron. Scoate fum, desi nu exista material de poluare.
Nu aveti nevoie de nici o combustie sau foc pentru a o fuma, desi te lasa sa te bucuri si sa savurezi acea senzatie de gust tactil fara nici un risc sau dependenta de tutun. Iti ofera aceeasi senzatie ca o tigara din tutun fara a cauza daune provocate de gudron. De fapt, poti fuma sanatos, fara a polua mediul inconjurator.
Tigara electronica este compusa dintr-un invelis din otel inoxidabil, baterie lithium ion, un circuit microelectronic, un atomizor si un indicator luminos la capatul tigarii electronice.
Te lasa sa te bucuri de aceeasi placere pe care ti-o ofera tigara traditionala atunci cand inhalezi picatura de nicotina, imitand intregul process de fumat. Tigara Electronica creaza o atmosfera culturala de fumat sanatoasa si a fost declarata de experti autorizati ca fiind combinatia perfecta de tehnologie micro-electronica moderna, tehnologie biologica si conceptia a unei vieti sanatoase.

Avantaje
Fara haine care miros a fum,
Fara respiratie urat mirositoare,
Fara dinti cu pete,
Fara stanjeneala sociala.
Fara fumat pasiv
Poate fi savurata oriunde.
Fara monoxid de carbon,
Fara poluare
Fara flacara
Fara gudron

Cum functioneaza tigara electronica ?
Spre deosebire de guma de nicotina sau pata de nicotina, tigareta electronica functioneaza ca o tigara normala. Desi in loc sa arda si sa scoata fum, aceasta vaporizeaza. Nicotina este livrata in continuare prin plamani, dar intr-o forma vaporoasa, in loc de fumul care contine toate toxinele care pot cauza cancerul.

...................................................

CARACTERISTICI SI PERFORMANTA

A: Sanatos. In comparatie cu tigarile obisnuite, tigarile atomizate nu contin gudron, monoxid de carbon, dioxid de carbon, acid cianhidric, acraldehide, arsen, aplumb, si alte substante nocive, asa ca nu va cauza nici un rau fumatorilor. In plus, prin atomizare, nicotina lichida devine abur, si apoi se dilueaza imediat in aer. Aburul cu densitate mica este greu de absorbit din nou, deci nu va cauza fumat pasiv. De aceea, tigara electronica nu reprezinta nici un pericol pentru fumatori si nici persoanelor din jurul lor.

B: Siguranta. In comparatie cu tigarile obisnuite, tigarile electronice nu ard si nu au foc, deci nu exista problem cu focul.

C: Protectia mediului inconjurator. Tigarile electronice nu ard, si nu produc fum, fara fumat pasiv, fara mucuri de tigara, fara radiatii electromagnetice.

D: Folositor pentru a te lasa de fumat. In conformitate cu concentratia electronica a nicotinei lichide, cartusele sunt divizate in patru grade, concentratie inalta, medie, mica si zero. Cei care vor sa se lase de fumat pot incepe cu o concentratie bazata pe propria lor situatie, pas cu pas pentru a reduce concentratia, in final scopul acestora este de a se lasa de fumat.

..............................................

OAMENI SI LOCURI APLICABILE

1. Persoane
- Fumatorilor pe termen lung care au sentimente urate.
- Persoane care muncesc mult timp in locuri in care nu se fumeaza si au nevoia de a fuma.
- Voluntarilor care doresc sa se lase de fumat.
2. Locuri aplicabile
- avioane, trenuri, teatre, spitale, biblioteci si alte locuri pentru nefumatori.
- In orice loc in care focul este interzis, unitati de incendiu ca statiile de benzina si centre forestiere etc.


Pentru instructiuni de folosire, va rugam cititi manualul de utilizare!


Atentie!!! Produsele comercializate de noi sunt originale, importate direct de la inventatorul modelului DSE901, cel mai fiabil din lume. Pozele au caracter informativ, mai ales la consumabile si accesorii.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Tigari electronice - Dsign Aboard SRLTigari electronice Te20.ro pune la dispozitia cumparatorilor doar tigari electronice originale marca SAILEBAO. Oferim cea mai fiabila tigara electronica din lume. Produsul nostru este cel original, de la inventatorul modelului DSE 901. Cantitatea mare de vapori si longevitatea bateriei, il plaseaza ca cel mai recomandat produs pentru cei care vor sa experimenteze fumatul electronic. Pret Tigara Electronica Preturile la tigari electronice sunt cuprinse intre 89 si 250 lei, in funtie de ...

2
 1. Baterie eGo W 1100 mAh


  Baterie eGo W 1100 mAh - Baterie ego w cu capacitate de 1100 mAh. Bateria ego se activeaza manual prin apasarea butonului. Culorile disponibile: negru.

 2. Tigara electronica eGo Mega - Kit complet


  Tigara electronica eGo Mega - Kit complet - PACHETUL CONTINE:- 2 tigari electronice EGO MEGA (2 baterii de 750 mAh + 2 atomizoare EGO MEGA)- 1 adaptor de priza- 1 incarcator USB- 6 cartuse TANK sistem eGo Mega- 2 e-lichid pentru reincarcarea cartuselor (concentratie si aroma la alegere)- 1 husa eGo- cutie cadou - ...

 3. Tigara electronica eGo Mega - Kit standard


  Tigara electronica eGo Mega - Kit standard - PACHETUL eGo Mega - Standard CONTINE:- 2 tigari electronice EGO MEGA (2 baterii de 750 mAh + 2 atomizoare EGO MEGA)- 1 adaptor de priza- 1 incarcator USB- 6 cartuse TANK sistem eGo Mega- cutie cadou - manual utilizare Pachetul complet eGo Mega contine doua tigari electronice, ...

 4. Cartus eGo Mega


  Cartus eGo Mega - Cartuse pentru tigara electronica eGo Mega. Cartusul de eGo Mega merge rencarcat timp de 10 zile pentru un fumator de 20 tigari pe zi. Pretul afisat este pentru 1 buc.

 5. Atomizor eGo Mega


  Atomizor eGo Mega - Atomizor pentru tigara electronica ego mega. Atomizorul ego mega este o combinatie perfecta intre atomizor ego xxl si ego-tPretul afista este pentru 1 buc. Atomizoarele nu beneficiaza de garantie deoarece sunt considerate semiconsumabile.

 6. Tigara electronica 510-T


  Tigara electronica 510-T - Tigara electronica 510-TSPECIFICATII:Model : 510-TProducator: SmokLungime : L114xD92 mmGreutate : 14 gNr. de inhalari dintr-un cartus : 180-200 inhalari1 cartus este echivalent cu ~ 20 tigari traditionale Capacitate baterie : 180 mAhVoltaj baterie : 3.2V-4.2VO baterie ...

Vezi Tigara electronica eGo W - Standard in catalogul online de produse al Tigari electronice - Dsign Aboard SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Tigari electronice - Dsign Aboard SRL