Direct la continutul paginii »

Tehnica si tehnologii / Word 2000 pentru Windows pentru . . . amici!Fa o surpriza persoanei dragi: ofera cadou Tehnica si tehnologii / Word 2000 pentru Windows pentru . . . amici! si daca nu este pe placul sau, poti sa returnezi produsul in termen de 10 zile si sa primesti banii inapoi de la magazin. Acum ai Tehnica si tehnologii / Word 2000 pentru Windows pentru . . . amici! la reducere, cu livrare gratuita in toata tara.


Dan Gookin, Word 2000 pentru Windows pentru . . . amici! (Tehnica si tehnologii)


Produs recomandat de editorii e-oferta.ro 1. Tehnica si tehnologii / De la societatea informationala la societatea cunoasterii


  Tehnica si tehnologii / De la societatea informationala la societatea cunoasterii, numai 11.286 RON: Mihai Draganescu, De la societatea informationala la societatea cunoasterii (Tehnica si tehnologii)
 2. Tehnica si tehnologii / Sisteme senzitive la context


  Tehnica si tehnologii / Sisteme senzitive la context, numai 25 RON: A.E. Rarau, M. Cremene, Sisteme senzitive la context (Tehnica si tehnologii)
 3. Tehnica si tehnologii / Metoda echivalentei lineare si aplicatiile ei in mecanica


  Tehnica si tehnologii / Metoda echivalentei lineare si aplicatiile ei in mecanica, numai 35 RON: Ileana Toma, Metoda echivalentei lineare si aplicatiile ei in mecanica (Tehnica si tehnologii)
 4. Tehnica si tehnologii / Sisteme mecanice vol. IV. Modele clasice


  Tehnica si tehnologii / Sisteme mecanice vol. IV. Modele clasice, numai 20.27 RON: P.P. Teodorescu, Sisteme mecanice vol. IV. Modele clasice (Tehnica si tehnologii)


Acest produs este disponibil in magazine recomandate: Carucioare multifunctionale; Carucioare cu trei roti; Carucioare doi in unu ; Carucioare pentru gemeni; Biciclete pliante;

Vezi Tehnica si tehnologii / Word 2000 pentru Windows pentru . . . amici! in catalogul online de produse al Pavilionul cu Carti SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Pavilionul cu Carti SRL