Direct la continutul paginii »

Tehnica si tehnologii / Sisteme senzitive la contextFa o surpriza persoanei dragi: ofera cadou Tehnica si tehnologii / Sisteme senzitive la context si daca nu este pe placul sau, poti sa returnezi produsul in termen de 10 zile si sa primesti banii inapoi de la magazin. Acum ai Tehnica si tehnologii / Sisteme senzitive la context la reducere, cu livrare gratuita in toata tara.


A.E. Rarau, M. Cremene, Sisteme senzitive la context (Tehnica si tehnologii)


Produs recomandat de editorii e-oferta.ro 1. Tehnica si tehnologii / Metoda echivalentei lineare si aplicatiile ei in mecanica


  Tehnica si tehnologii / Metoda echivalentei lineare si aplicatiile ei in mecanica, numai 35 RON: Ileana Toma, Metoda echivalentei lineare si aplicatiile ei in mecanica (Tehnica si tehnologii)
 2. Tehnica si tehnologii / Sisteme mecanice vol. IV. Modele clasice


  Tehnica si tehnologii / Sisteme mecanice vol. IV. Modele clasice, numai 20.27 RON: P.P. Teodorescu, Sisteme mecanice vol. IV. Modele clasice (Tehnica si tehnologii)
 3. Tehnica si tehnologii / Proiectarea calculatoarelor


  Tehnica si tehnologii / Proiectarea calculatoarelor, numai 44 RON: D. Gorgan, Gh. Sebestyen, Proiectarea calculatoarelor (Tehnica si tehnologii)
 4. Tehnica si tehnologii / Sisteme inteligente de transport: ghid pentru utilizatori


  Tehnica si tehnologii / Sisteme inteligente de transport: ghid pentru utilizatori, numai 37.773 RON: Doina Banciu, Adrian Esanu, Rodica Hrin, Sisteme inteligente de transport: ghid pentru utilizatori si dezvoltatori (Tehnica si tehnologii)


Acest produs este disponibil in magazine recomandate: Carucioare multifunctionale; Carucioare cu trei roti; Carucioare doi in unu ; Carucioare pentru gemeni; Biciclete pliante;

Vezi Tehnica si tehnologii / Sisteme senzitive la context in catalogul online de produse al Pavilionul cu Carti SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Pavilionul cu Carti SRL